Spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov”. Zaradi zagotavljanja popolne uporabniške izkušnje jih omogočite. Sprejmi | Več o piškotkih

Aktualno

Divača: Duh dobrodelnosti tudi med nami

29.5.2015 smo skupaj z restavracijo Orient express iz Divače in učenci CUEV Divača, pripravili poseben sprejem za Miho Deželaka, novinarja Radia 1, ki se je v tem tednu podal na zahtevno pot. V sklopu dobrodelne turneje, na kateri se je z Rollyetom podal z Goričkega v Piran, je zbiral denar za otroke, ki še nikoli niso bili na morju. Akcija je potekala v sodelovanju z ZPM Slovenije.
Na križišču pred Divačo, smo ga navdušeno in bučno pričakali. V znak podpore smo mu podarili našo torbico za vodo, učenci CUEV so mu pripravili bezgov sok, restavracija pa je poskrbela za hrano in pijačo. Krajši postanek, da se je Miha malo oddahnil in podkrepil z domačim kraškim pršutom , smo izkoristili za klepet. Sam je bil nad sprejemom vidno ganjen in navdušen. Seveda pa nismo pozabili na sam namen tega srečanja. Tudi v mi, vsi iz enote, smo namenili nekaj evrov za otroke iz socialno ogroženih družin.