Spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov”. Zaradi zagotavljanja popolne uporabniške izkušnje jih omogočite. Sprejmi | Več o piškotkih

Aktualno

Markovec: Božično novoletni balinarski turnir

Varstveno delovni center Koper je v petek, 13.12.2013 organiziral 2. Božično novoletni balinarski turnir za prehodni pokal. Tekmovanja, ki je potekalo v balinarski dvorani »4. julij« na Markovcu, se je udeležilo 10 ekip, in sicer ekipa Centra za socialno delo Koper - DDTC Barčica, Šentmarja, Obalnega društva Sožitje, Sklada Silva, za VDC Koper pa so se pomerile ekipa zaposlenih, dve ekipi uporabnikov iz Enote Markovec, ena iz Enote Koper in dve ekipi staršev uporabnikov. V polni balinarski dvorani, ki je skupaj s tekmovalci in gledalci štela 100 oseb, so potekale zelo izenačene tekme. Za las je v finalnem obračunu Sklad Silva ugnal domačo ekipo VDC Koper Enota Markovec 1 in si tako priboril prehodni pokal. Tretje mesto je pripadlo staršem uporabnikov iz Enote Koper.

Po tekmovanju je sledilo prijetno druženje, kjer smo tudi nazdravili prihajajočemu Novemu letu. Razšli smo se z željo po še večjem številu podobnih dogodkov.