Spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov”. Zaradi zagotavljanja popolne uporabniške izkušnje jih omogočite. Sprejmi | Več o piškotkih

Aktualno

Javno naročilo Okolju prijazne storitve čiščenja poslovnih prostorov VDC Koper

VDC Koper obvešča vse zainteresirane ponudnike, da razpisuje javno naročilo male vrednosti z naslovom Okolju prijazne storitve čiščenja poslovnih prostorov. 

Razpisna dokumentacija je dostopna na spletni povezavi:

https://www.enarocanje.si/Obrazci/?id_obrazec=279227

 

                   

Okolju prijazne storitve čiščenja poslovnih prostorov VDC Koper

VDC Koper obvešča vse zainteresirane ponudnike, da razpisuje javno naročilo male vrednosti z naslovom Okolju prijazne storitve čiščenja poslovnih prostorov. 

Razpisna dokumentacija je dostopna na spletni povezavi:

https://www.enarocanje.si/Obrazci/?id_obrazec=271029

oziroma:

https://www.enarocanje.si/App/Datoteke/270943/Dokumentacija_javnega_naročila.zip

Informativno javno zbiranje ponudb za poslovni prostor v Izoli

Javni zavod Varstveno delovni center Koper vabi vse zainteresirane ponudnike k predložitvi ponudbe za informativno javno zbiranje ponudb za "Najem poslovnih prostorov za potrebe izvajanja socialnovarstvene dejavnosti".

Podrobnejše informacije so navedene v povabilu k oddaji ponudbe v povezavi spodaj.

Povabilo k oddaji ponudbe

     

Rižana: Drugačnost nas bogati

V mesecu februarju smo v Vrtcu Rižana z uporabniki obeh koprskih enot pripravili otrokom delavnice gline v okviru projekta »Drugačnost nas bogati«. Dobro pripravljeni uporabniki so bili v vlogi mentorjev; skupaj z otroki so izdelovali drobna darila za mame ob Dnevu žena. Nato smo jih spekli v VDC-ju ter jih ob naslednjem obisku pripravili za darila. Za vesel in ganljiv zaključek je poskrbel zborček koprske enote »Čav Pero«, ki ga je na sintisajzer spremljal uporabnik Peter.

Koper: Strokovna ekskurzija VDC Kamnik

8. aprila smo v koprski enoti gostili 9 zaposlenih iz VDC Kamnik na strokovni ekskurziji. Po kratki predstavitvi našega zavoda, so se nam pridružili še na dnevnih aktivnostih, da smo jim praktično prikazali izvajanje storitve. V večnamenskem prostoru smo obisk zaokrožili še s pogovorom, izmenjavo izkušenj in nastopom našega pevskega zbora.

Spoštovani uporabniki in zaposleni VDC Koper!
 Včeraj smo si z našimi uporabniki ogledali fotografije, ki so nastale v vašem VDC. Upamo, da smo jim s komentarjem približali vsaj delček prijetnega vzdušja in ustvarjalnosti, ki ga soustvarjate z vašimi dekleti in fanti. Še enkrat hvala!
Če boste kdaj v naših krajih, prisrčno vabljeni.
 Za kolektiv VDC Sožitje Kamnik, Irena Bizjak
 

Sv.Anton: Priprave na dobrodelni koncert

Uporabniki in zaposleni iz enote Markovec smo dne 08.04 s svojim delom prispevali delček mozaika k dobrodelni akciji z namenom iskanja sredstev za pomoč Sari Mavri.

Sežana: Pastirska hiška

V aprilu smo pričeli v enoti Sežana z realizacijo projekta »pastirske hiške«, pod vodstvom mentorja g. Čok Borisa. Preko slik, filmov in predavanja nam je g. Čok predstavil suhozidno gradnjo, spoznavali smo kulturno dediščino Krasa in ozavestili nujnost skrbi za naravo. Po uspešni pripravi prostora smo 7.4.2016 pričeli tudi s konkretnim delom in postavili prvi kamen čisto naše pastirske hiške. Po enodnevnem delu in udeležbi vseh uporabnikov naše enote smo postavili prvo stranico hiške, vse naslednje aktivosti pa bodo potekale glede na vremenske razmere in časovno razpoložljivost.

Divača: Dan odprtih vrat

1. marca je minilo 10 let od odprtja Enote Divača na novi lokaciji, deset let našega delovanja, ustvarjanja ter povezovanja v skupnosti. Učenci iz OŠ Divača so nam z nastopi dekliškega pevskega zbora in plesno skupino obogatili in polepšali naš praznik, s torto pa smo se še malo posladkali.

Sežana: Prvi pohod v letu 2016

Po mrzli in vlažni zimi smo se le odpravili na prvi letošnji pohod in sicer nas je pot vodila iz Ribiškega naselja pri Devinu v Štivan. Ogledali smo si marino, izvir reke Timave, različne zgodovinske objekte ter tudi v zadnjem obdobju zgrajeno naselje Portopiccolo pri Sesljanu. 

Piran: ArtDownUp

Dne 21.03.2016 – na Svetovni dan Downowega sindroma - smo se uporabniki iz enote Koper – Markovec v piranskem Pomorskem muzeju udeležili otvoritve razstave slik in izdelkov iz gline, nastale v dvodnevni delavnici ArtDownUp-a.